Nederlandse Rope Skipping Organisatie

NRSO: De Nederlandse Rope Skipping Organisatie

Datum: 24 oktober 2016
Categorie: Competitie

Eerste wedstrijd van het seizoen

Zaterdag 12 november 2016 vindt de eerste wedstrijd van het seizoen plaats. ODIS Kortenhoef stelt hun sporthal beschikbaar om deze wedstrijd te organiseren. 

De wedstrijd zal gehouden worden in een knock-out vorm. Dit betekent dat elke deelnemer tegen een directe tegenstander springt. Maak je meer sprongen dan je tegenstander, dan mag je naar de volgende ronde. Verlies je, dan mag je verderspringen in de verliezersronde. De deelnemer die de meeste duels wint, krijgt de meeste punten en wint het onderdeel. Er zullen in totaal vier onderdelen gesprongen worden in zes verschillende categorieen. 

Inschrijven voor deze wedstrijd kan nog tot uiterlijk maandag 1 november. Natuurlijk is iedereen welkom om te komen kijken. De zaal is vanaf 12.00 uur open. Om 13.00 uur begint de wedstrijd die zal duren tot ongeveer 16.00 uur.

Tijdens deze wedstrijd zult u rope skipping zien als een sport voor alle leeftijden en niveau's, waarbij snelheid en techniek zeer belangrijk zijn. Kom kijken en ontdenk de diversiteit van deze sport!